برنامه فرهنگی شب شعر و همدلی میان دانشجویان در خوابگاه‌های پوهنتون کابل تدویر یافت

ggggggg

Event dates

Event dates -

برنامه فرهنگی شب شعر سه‌شنبه و پنج‌شنبه شب مؤرخ ۱ و ۳ میزان سال جاری با حضور رئيس پوهنتون، معاون امور محصلان، معاون امور مالی و اداری، مسئولان خوابگاه‌های پوهنتون و صدها محصل دختر و پسر در تالارهای اجتماعات خوابگاه‌های پسرانه‌ و دخترانه پوهنتون کابل تدویر یافت.

این برنامه‌ها که به هدف ایجاد و گسترش همدلی میان دانشجویان ساکن در این خوابگاه‌ها تدویر یافته بود، هرکدام ابتدا با تلاوت آیات کلام‌الله مجید آغاز یافته و سپس با خوانش اشعار قشنگ، دلپذیر و پر مفهوم توسط تعدادی از محصلان که هرکدام در ارتباط با صلح، همدلی و همزیستی مسالمت آمیز سروده شده بودند ادامه یافت. پوهاند دکتور محمد عثمان بابری رئیس پوهنتون کابل با سخنرانی در این دو محفل، ضمن ابراز خرسندی از تدویر آن، برگزاری چنین محافل را در ایجاد همدلی، توسعه همزیستی مسالمت آمیز و ایجاد یک فضای مناسب و مطلوب میان جوانان و محصلان، بویژه محصلان ساکن در خوابگاه‌های پوهنتون کابل و سایر پوهنتون‌های کشور مفید و مؤثر دانسته از مبتکران و دست اندرکاران برگزاری آن قدردانی نمود. پوهاند بابری طی سخنانش خطاب به محصلان حاضر در این محافل، به حفظ وحدت و همدلی، همکاری، نیک‌اندیشی، دوربینی و تلاش‌های مسئولانه در راستای تأمین مناسبات دانشجویی و اجتماعی خوب تأکید ورزید.

این برنامه در ادامه برنامه‌های گوناگون فرهنگی که همه‌ساله ازسوی محصلان و مسئولان خوابگاه‌های پوهنتون تدویر میابد، بعد از ختم قرنتینه‌ی ناشی از شیوع ویروس کرونا و آغاز دروس حضوری و حضور دوباره محصلان در پوهنتون کابل، از سر گرفته شده است.

More events

یکشنبه ۱۳۹۹/۷/۲۷ - ۱۰:۵۷ Kabul University

محفل ختم قرآن عظیم‌الشأن و گرامیداشت به مناسبت وفات مرحوم پوهاند دکتور الف‌شاه ځدران در پوهنتون کابل برگزار گردید

مجلس ختم قرآن عظیم‌الشأن و گرامیداشت از وفات مرحوم پوهاند دکتور الف‌شاه ځدران استاد فقید پوهنځی علوم اجتماعی پوهنتون کابل به روز چهارشنبه مؤرخ ۲۳ میزان سال جاری با حضور رئیس و . . .

یکشنبه ۱۳۹۹/۷/۲۷ - ۱۰:۴۱ پوهنتون کابل

از دوازدهم اکتوبر «روز جهانی عصای سفید(نابینایان)» در پوهنتون کابل گرامیداشت گردید

روز چهارشنبه مؤرخ ۲۳ میزان سال جاری از دوازدهم اکتوبر «روز جهانی عصای سفید(نابینایان)» با حضور داکتر عباس بصیر نامزدوزیر وزارت تحصیلات عالی، پوهاند دکتور محمدعثمان بابری رئيس پوهنتون . . .

سه‌شنبه ۱۳۹۹/۷/۲۲ - ۱۳:۴۶

نمایشگاه هنری شبکه کاری و معرق کاری اسلامی در دانشگاه کابل تدویر یافت

نمایشگاه ۴۱ اثر ارزشمند هنری شبکه کاری و معرق کاری اسلامی که به هدف معرفی این هنر به مردم و جامعه در پوهنتون کابل راه اندازی گردیده بود طی محفلی به روز دوشنبه ۳ سنبله سال جاری با حضور . . .