اطلاعیه شروع دوباره دروس پوهنتون کابل

یبشسیب
هیئت رهبری پوهنتون کابل با تاسف و تاثر عمیق بابت وقوع حادثه اسفبار و المناک مؤرخ 12 عقرب پوهنتون کابل و تقبیح این عمل ددمنشانه و دور از اصول و ارزش‌های ديني،انسانی و خلاف موازین حقوق بشری، مراتب تسلیت و غمشریکی خویش را با خانواده‌های محترم محصلان شهید و زخمیان این حادثه‌ی غم‌انگیز، محصلان، استادان، همکاران، خانواده تحصیلات عالی و جامعه اکادمیک کشور ابراز میدارد.
بر اساس هدایت محترم رئیس جمهور، رهبری پوهنتون کابل طی جلسه‌ی مشترک با رهبری وزارت تحصیلات عالی و مقامات امنیتی پیرامون تدابیر بهتر امنیتی این پوهنتون تصامیم لازم اتخاذ نمودند. لذا در نظر است جهت جلوگیری از سکتگی دروس، سر از فردا چهارشنبه مؤرخ 14 عقرب سال جاری دروس پوهنتون کابل طبق تقسیم اوقات تعیین شده دوباره آغاز گردد. لذا از همه محصلان عزیز تقاضامندیم که سر از فردا به درس‌های خویش حاضر گردند.
همچنان لیلیه‌های ذکور و اناث نیز دوباره فعال گردیده و محصلان عزیز ولایات که شامل لیلیه‌ها می‌باشند، می‌توانند سر از فردا دوباره به لیلیه‌ها مراجعه نمایند. به همین‌سان روند ثبت نام جدیدالشمولان 1399 نیز طبق تقسیم اوقات مرتبه ادامه میابد.
کمیته‌های تنظیم مراسم‌ غمشریکی با خانواده‌های شهدا و زخمیان این واقعه المناک، عیادت از زخمیان و برنامه‌های یادبود از شهدای عزیز نیز ایجاد گردیده که طی روزهای بعدی برنامه‌های معین به اطلاع شما ارجمندان گرامی خواهد رسید.
با احترام
هیئت رهبری پوهنتون کابل

آخرین اطلاعیه ها

یکشنبه ۱۴۰۰/۱/۱۵ - ۸:۲۷

اعلان تدارکاتی !

اعلان تدارکات پروژه تهیه وتدارک قرطاسیه باب و مواد تنظیفاتی شامل دو لات پوهنتون کابل ضرورت سال مالی ۱۴۰۰

برای معلومات بیشتر و جزیات تعداد اقلام روی لینک کلیک نمایید

https://ku.edu.af . . .

پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۴ - ۹:۱۳

اطلاعیه برنامه‌های فوق لیسانس ( ماستری و دکتورا) پوهنتون کابل!

قرار است پوهنتون کابل در تمام برنامه‌های ماستری ( جدول زیر) برای سال 1400 هجری شمسی محصل جذب نماید. بناءٌ پروسه ثبت نام برنامه‌های ماستری  از تاریخ ( 2 حمل 1400) آغاز و الی ختم برج ثور . . .

دوشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۱ - ۱۶:۱۰

اعلان تدارکاتی !

اعلان تدارکات پروژه تهیه وتدارک مواد وسایل وتجهیزات لابراتواری پوهنځی های پوهنتون کابل ضرورت سال مالی ۱۴۰۰

برای معلومات بیشتر و جزیات تعداد اقلام روی لینک کلیک نمایید