اطلاعیه ثبت نام محصلان جدیدالشمول پوهنتون کابل و شروع دروس سمسترهای اول و خزانی

یشسیبشسیب

قرار است سر از روز شنبه مؤرخ ۳ عقرب ۱۳۹۹ ثبت نام محصلان جدیدالشمول مطابق تقسیم‌اوقات ذیل و دروس سمستر اول و سمستر خزانی پوهنتون کابل آغاز گردد.

لذا از تمامی محصلان محترم جدیدالشمول و برحال تقاضأ به عمل می‌آید که سر از روز شنبه با مراجعه به پوهنځی‌های مربوطه به دروس خویش حاضر بوده و محصلان جدیدالشمول بر اساس تقسیم‌اوقات تعیین شده آمریت امور محصلان پوهنتون کابل، به روزهای معین با اصل تذکره‌تابعیت، ۴ قطعه‌عکس، نمبر شناسایی (ID کانکور) با درنظرداشت رهنمودهای صحی که در ذیل تذکر یافته اند در محل ثبت نام (تالار آمریت‌نشرات) حاضر گردند.

• استفاده از ماسک ضروری است؛
  • رعایت نمودن فاصله دو متری از همدیگر؛
  • جلوگیری از تجمعات بیش از دو نفر در محل ثبت نام.

نوت: محصلان محترم جدیدالشمول پوهنتون کابل که از ثبت‌نام باز می‌مانند، از تاریخ ۲۰ الی ۲۴ عقرب به تالار آمریت نشرات پوهنتون مراجعه نمایند، در غیر آن ثبت نام صورت نگرفته و محصلان محترم حق شکایت را نخواهند داشت.

بسیشس

آخرین اطلاعیه ها

چهارشنبه ۱۴۰۰/۲/۱۵ - ۱۴:۱۰

اعلان تدارکاتی !

اعلان تدارکاتی  پروژه تهیه و تدارک مجموعآ(۶) لات مواد و وسایل لابراتواری و تجهیزات پوهنتون کابل بابت سال مالی ۱۴۰۰

برای معلومات بیشتر و جزیات تعداد اقلام روی لینک کلیک نمایید:

http . . .

یکشنبه ۱۴۰۰/۱/۱۵ - ۸:۲۷

اعلان تدارکاتی !

اعلان تدارکات پروژه تهیه وتدارک قرطاسیه باب و مواد تنظیفاتی شامل دو لات پوهنتون کابل ضرورت سال مالی ۱۴۰۰

برای معلومات بیشتر و جزیات تعداد اقلام روی لینک کلیک نمایید

https://ku.edu.af . . .

پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۴ - ۹:۱۳

اطلاعیه برنامه‌های فوق لیسانس ( ماستری و دکتورا) پوهنتون کابل!

قرار است پوهنتون کابل در تمام برنامه‌های ماستری ( جدول زیر) برای سال 1400 هجری شمسی محصل جذب نماید. بناءٌ پروسه ثبت نام برنامه‌های ماستری  از تاریخ ( 2 حمل 1400) آغاز و الی ختم برج ثور . . .

بازگشت به اطلاعیه ها

کنفرانس علمی و تحقیقی تحت عنوان مطالعه و مدیریت آب های افغانستان به پیشواز افتتاح بند کمال خان

آغاز کمپاین نهال‌شانی در پوهنتون کابل

بخش دوم سخنرانی جلالتمآب محمد اشرف غنی رئیس جمهور در باره اعمار صلح