اطلاعیه برنامه های فوق لیسانس پوهنتون کابل!

fasdf

آمریت برنامه های فوق لیسانس(ماستری و دکتورا) پوهنتون کابل در نظر دارد تا پروسه ثبت نام برنامه های ماستری که قبلا الی تاریخ ۱۸ برج سرطان سال جاری به اطلاع مراجعین محترم رسانیده شده بود اکنون با رعایت تمام شرایط توصیه شده از طرف وزارت محترم صحت عامه در ۱۳ محل (پوهنځي های مربوطه) برای بار آخر الی تاریخ (۱۳۹۹/۰۴/۳۱) تمدید نماید.
همچنان برای جمع آوری فورم های توزیع شده سه یوم بعد از تاریخ متذکره (۱۳۹۹/۰۴/۳۱) در نظر گرفته شده است.

دواطلبان محترم موارد ذیل را جدی در نظر دشته باشند.

۱:- استفاده از ماسک و دستکش .
۲:- رعایت نمودن فاصله دومتری از همدیگر.
۳:- جلوگیری از تجمعات بیش از دونفر در محل ثبت نام .

شرایط پذیرش :
• داشتن دیپلوم و ترانسکریپت نمرات با تائیدی وزارت محترم تحصیلات‌عالی(اصل و کاپی رنگه آن)؛
• داشتن حداقل 65% نمرات دوره لیسانس؛
• داشتن اصل تذکره تابعیت؛
• دو قطعه عکس.
داوطلبان موارد ذیل را در نظرداشته باشند:
• توزیع فورم ثبت‌نام به داوطلبان در پوهنځی‌های مربوطه صورت می‌گیرد؛
• قیمت فورم ثبت‌نام در برنامه‌ ماستری (500) افغانی می‌باشد؛
• جهت اخذ معلومات‌بیشتر در مورد لست منابع به پوهنځی مربوطه مراجعه شود؛
• تعیین روز برگزاری امتحان از طریق اداره ملی امتحانات کانکور رسماً به سمع شما خواهد رسید؛
• برگزاری مرحله‌دوم ارزیابی( امتحان زبان‌های خارجی و مصاحبه) داوطلبان که بلند ترین نمرات‌را در امتحان ورودی اخذنموده‌اند توسط پوهنتون کابل اخذخواهد گردید؛
• تدریس در تمام برنامه‌های ماستری به‌جز از ( دری و پشتو) به زبان‌های خارجی(عربی و انگلیسی) صورت می‌گیرد.

آخرین اطلاعیه ها

چهارشنبه ۱۳۹۹/۸/۱۴ - ۱۸:۸

قابل توجه رسانه‌هاي محترم !

قرار است پوهنتون كابل به روز پنج‌شنبه ساعت 11 قبل ازظهر به ‌مناسبت رويداد خونين دوازدهم عقرب كه بر اثر آن تعدادي از دانشجويان و يك كارمند اداري اين نهاد شهيد و تعداد 28 تن ديگر زخمي . . .

چهارشنبه ۱۳۹۹/۸/۱۴ - ۱۳:۴۶

اطلاعیه شروع دوباره دروس پوهنتون کابل

هیئت رهبری پوهنتون کابل با تاسف و تاثر عمیق بابت وقوع حادثه اسفبار و المناک مؤرخ 12 عقرب پوهنتون کابل و تقبیح این عمل ددمنشانه و دور از اصول و ارزش‌های ديني،انسانی و خلاف . . .
چهارشنبه ۱۳۹۹/۸/۱۴ - ۱۳:۴۳

اطلاعیه !

باابراز تاسف و تاثرعمیق بابت وقوع حادثه ددمنشانه، تعداد از محصلان عزیز پوهنتون کابل شهید و زخمی گردیدند.
بنا برای تمامی محصلان این پوهنتون اعم از محصلان برحال و جدیدالشمولان بخش . . .

بازگشت به اطلاعیه ها

ویدیو همدلی دانشجویان شبکه پوهنتون های راه ابریشم با دوستان خود در پوهنتون کابل