از یکصد و یکمین سالروز استقلال افغانستان در پوهنتون کابل بزرگداشت شد

asd

Event dates

Event dates -

از یکصدویکمین سالروز استقلال افغانستان به روز دوشنبه مؤرخ ۲۷ اسد سال جاری در پوهنتون کابل بزرگداشت گردید.

محفل بزرگ‌داشت از یکصدویکمین سالروز استقلال افغانستان با حضور رئیس و معاونان پوهنتون کابل، رؤسای پوهنځی‌ها، تعدادی از استادان و محصلان پوهنتون در ادیتوریم مرکزی پوهنتون کابل تدویر یافت.  سخنرانی، شعر خوانی، بحث پنل و موسیقی شامل آجندای این محفل بودند که در هر بخش روی موضوع استقلال افغانستان و اهمیت تاریخی آن صحبت‌های مفصل و روشنفکرانه صورت گرفته، اشعار زیبا و موسیقی دل انگیزی نیز به همین مناسبت دکلمه و اجراء گردید. نمایشگاه کتاب به همکاری انتشارات عازم و نمایشگاه عکس‌های تاریخی با ابتکار پوهنځی ژورنالیزم پوهنتون کابل از سایر برنامه‌های شامل در آجندای این محفل بودند.

این محفل که با تلاش مسئولان پوهنځی ژورنالیزم و ارتباطات عامه و کانون شعر دانشجو  به ساعت ۱:۳۰ بعد از ظهر آغاز یافته بود، ساعت ۴ عصر با دعاعیه خیر و فلاح کشور خاتمه یافت.

34.517386411567, 69.135922193527

More events

یکشنبه ۱۳۹۹/۷/۲۷ - ۱۰:۵۷ Kabul University

محفل ختم قرآن عظیم‌الشأن و گرامیداشت به مناسبت وفات مرحوم پوهاند دکتور الف‌شاه ځدران در پوهنتون کابل برگزار گردید

مجلس ختم قرآن عظیم‌الشأن و گرامیداشت از وفات مرحوم پوهاند دکتور الف‌شاه ځدران استاد فقید پوهنځی علوم اجتماعی پوهنتون کابل به روز چهارشنبه مؤرخ ۲۳ میزان سال جاری با حضور رئیس و . . .

یکشنبه ۱۳۹۹/۷/۲۷ - ۱۰:۴۱ پوهنتون کابل

از دوازدهم اکتوبر «روز جهانی عصای سفید(نابینایان)» در پوهنتون کابل گرامیداشت گردید

روز چهارشنبه مؤرخ ۲۳ میزان سال جاری از دوازدهم اکتوبر «روز جهانی عصای سفید(نابینایان)» با حضور داکتر عباس بصیر نامزدوزیر وزارت تحصیلات عالی، پوهاند دکتور محمدعثمان بابری رئيس پوهنتون . . .

سه‌شنبه ۱۳۹۹/۷/۲۲ - ۱۳:۴۶

نمایشگاه هنری شبکه کاری و معرق کاری اسلامی در دانشگاه کابل تدویر یافت

نمایشگاه ۴۱ اثر ارزشمند هنری شبکه کاری و معرق کاری اسلامی که به هدف معرفی این هنر به مردم و جامعه در پوهنتون کابل راه اندازی گردیده بود طی محفلی به روز دوشنبه ۳ سنبله سال جاری با حضور . . .