از دوازدهم اکتوبر «روز جهانی عصای سفید(نابینایان)» در پوهنتون کابل گرامیداشت گردید

asdfs

Event dates

Event dates -

Location پوهنتون کابل

روز چهارشنبه مؤرخ ۲۳ میزان سال جاری از دوازدهم اکتوبر «روز جهانی عصای سفید(نابینایان)» با حضور داکتر عباس بصیر نامزدوزیر وزارت تحصیلات عالی، پوهاند دکتور محمدعثمان بابری رئيس پوهنتون کابل و معاونین ایشان، دکتور ذکیه عادلی معین وزارت عدلیه، خانم بنفشه یعقوبی کمیشنر کمیسیون مستقل حقوق بشر، رئیس اتحادیه نابینایان افغانستان، تعدادی از رؤسای پوهنځی‌ها، استادان، محصلان و محصلان نابینای پوهنتون کابل در تالار اجتماعات دیپارتمنت زبان و ادبیات چینایی این پوهنتون گرامیداشت گردید.

دکتور عباس بصیر نامزد وزیر وزارت تحصیلات عالی و دکتور ذکیه عادلی معین وزارت عدلیه هرکدام با سخنرانی در این برنامه ضمن مبارکی روز جهانی عصای سفید(نابینایان) و ابراز خرسندی و تشکر از برگزاری این محفل، تحصیل را حق هر شهروند افغانستان و دولت را مکلف به فراهم‌سازی زمینه و امکانات تحصیل برای آنان و تمام دوستداران تحصیلات عالی در کشور دانسته، به فراهم شدن تمام امکانات مخصوص تحصیلی برای دانشجویان نابینای پوهنتون‌های کشور تأکید ورزیدند. آقای دکتور بصیر نامزد وزیر وزارت تحصیلات عالی تعهد داد تا هرنوع امکانات دست داشته‌ی وزارت تحصیلات عالی را برای این قشر فراهم سازد و دکتور ذکیه عادلی نیز از «تعدیل و تهیه قانون جدید حقوق و امتیازات معلولین و ارسال آن جهت تصویب به کمیته قوانین» خبر داد که با تصویب و نافذ شدن آن زمینه‌های بهتر و بیشتر کاری و تحصیلی برای شهروندان و محصلان نابینای کشور فراهم خواهد شد.

پوهاند دکتور محمدعثمان بابری رئیس پوهنتون کابل ضمن اظهار خوش آمدید به حاضران برنامه و ابراز قدردانی از دست اندرکاران تدویر آن، امکانات و کارهای انجام یافته برای قشر نابینای کشور را در سطح ملی قناعت‌بخش ندانسته و به فراهم شدن امکانات هرچه بهتر تأکید ورزید. پوهاند بابری گفت: هرچند که بر اساس یافته‌ها تا کنون در کریکولم پوهنتون‌های کشور، موردی برای قشر محصلان نابینا درنظر گرفته نشده است اما از ایجاد یک کتابخانه بریل (کتابخانه و چاپ و تکثیر مخصوص نابینایان) در پوهنتون کابل برای محصلان نابینای این پوهنتون خبر داد که با همکاری مسئولان پوهنځی زبان و ادبیات فراهم شده است. پوهاند بابری از رئیس و استادان پوهنحی زبان و ادبیات بخاطر همکاری در جهت ایجاد این کتابخانه تشکر نموده و روز جهانی عصای سفید را به تمام نابینایان بویژه محصلان نابینای حاضر در برنامه مبارک عرض نمود.

خانم فرشته یعقوبی کمیشنر کمیسیون مستقل حقوق بشر و محترم احسان‌الله فیاض رئیس اتحادیه نابینایان افغانستان نیز هرکدام با سخنرانی در این محفل ضمن تشکر از برگزار کنندگان آن، به تأمین حقوق نابینایان و فراهم شدن امکانات و زمینه‌های بیشتر و بهتر تحصیلی ازسوی دولت تأکید ورزیدند. ایشان اظهار امیدواری نمود که با تعدیل و تصویب قانون جدید حقوق و امتیازات معلولین ازسوی کمیته قوانین، حقوق آنان بیشتر تأمین  و زمینه‌های بهتر جهت کار و زندگی برای‌شان فراهم گردد.

34.517275061632, 69.136007332043

More events

یکشنبه ۱۳۹۹/۷/۲۷ - ۱۰:۵۷ Kabul University

محفل ختم قرآن عظیم‌الشأن و گرامیداشت به مناسبت وفات مرحوم پوهاند دکتور الف‌شاه ځدران در پوهنتون کابل برگزار گردید

مجلس ختم قرآن عظیم‌الشأن و گرامیداشت از وفات مرحوم پوهاند دکتور الف‌شاه ځدران استاد فقید پوهنځی علوم اجتماعی پوهنتون کابل به روز چهارشنبه مؤرخ ۲۳ میزان سال جاری با حضور رئیس و . . .

یکشنبه ۱۳۹۹/۷/۲۷ - ۱۰:۴۱ پوهنتون کابل

روز چهارشنبه مؤرخ ۲۳ میزان سال جاری از دوازدهم اکتوبر «روز جهانی عصای سفید(نابینایان)» با حضور داکتر عباس بصیر نامزدوزیر وزارت تحصیلات عالی، پوهاند دکتور محمدعثمان بابری رئيس پوهنتون . . .

سه‌شنبه ۱۳۹۹/۷/۲۲ - ۱۳:۴۶

نمایشگاه هنری شبکه کاری و معرق کاری اسلامی در دانشگاه کابل تدویر یافت

نمایشگاه ۴۱ اثر ارزشمند هنری شبکه کاری و معرق کاری اسلامی که به هدف معرفی این هنر به مردم و جامعه در پوهنتون کابل راه اندازی گردیده بود طی محفلی به روز دوشنبه ۳ سنبله سال جاری با حضور . . .