tariq_admin

Event dates

Event dates -

انا لله و انا الیه راجعون

با دریغ و درد اطلاع حاصل نمودیم که محترم‌ پوهنوال زلمی هوتک، استاد دیپارتمنت بشرشناسی و باستانشناسی پوهنځی علوم اجتماعی پوهنتون کابل به اثر مریضی که عاید حالش گردیده بود، به رحمت حق پیوسته است.

پوهنوال هوتک در راه خدمت‌گذاری به جامعه اکادمیک کشور و تربیه نسل جوان تلاش‌ها و زحمات بی شایبه را انجام داده‌است. هیئت رهبری پوهنتون کابل، استادان و منسوبین این نهاد اکادمیک، مرگ نا به هنگام استاد را یک ضایعه بزرگ علمی به این کانون دانسته و با خانوده‌اش در این غم بزرگ  خود را شریک می‌داند. در ضمن رهبری پوهنتون کابل از درگاه اقدس الهی برای مرحومی مغفرت و برای بازمانده‌گان‌اش صبر جمیل استدعا می‌نماید.

روح استاد شاد و یادش گرامی باد

A part of the speech of the Honorable Minister of Higher Education Sheikh Nada Mohammad Nadeem to the teachers of Kabul University

A meeting was held to share ideas about the curriculum of the new master's program in the Faculty of Social Sciences

An exhibition of research posters of the Faculty of Agriculture was held

The graduation ceremony of the students of Kabul University 2022 was celebrated

Pictures Album of Kabul University Graduation Ceremony 2022

Pictures album of the courtyard of Kabul University after a gentle and beautiful rain

Honorable Latifullah Khairkhah's speech Academic deputy of the Ministry of Higher EducationIn the art exhibition of the spring semester of the Faculty of Fine Arts of Kabul University

More events

Mon, Dec 19 2022 4:55 PM

انا لله و انا الیه راجعون

با دریغ و درد اطلاع حاصل نمودیم که محترم‌ پوهنوال زلمی هوتک، استاد دیپارتمنت بشرشناسی و باستانشناسی پوهنځی علوم اجتماعی پوهنتون کابل به اثر مریضی که عاید حالش . . .

Mon, Dec 05 2022 9:35 AM

انا لله و انا الیه راجعون

با تأسف و تاثر عمیق اطلاع حاصل نمودیم که محترم‌ پوهاند دکتور عبدالقدوس راجي، استاد پوهنځی شرعیات پوهنتون کابل به رحمت حق پیوسته است.

پوهاند دکتور عبدالقدوس . . .

Wed, Sep 28 2022 3:48 PM

انا لله و انا الیه راجعون

با تأسف و تاثر عمیق اطلاع حاصل نمودیم که محترم‌ الحاج پوهاند دیپلوم انجنیر سید بهادر اکبر میر، استاد دیپارتمنت جیولوجی پوهنځی زمین شناسی پوهنتون کابل به رحمت . . .