tariq_admin

Event dates

Event dates -

انا لله و انا الیه راجعون

با تأسف و تاثر عمیق اطلاع حاصل نمودیم که محترم‌ الحاج پوهاند دیپلوم انجنیر سید بهادر اکبر میر، استاد دیپارتمنت جیولوجی پوهنځی زمین شناسی پوهنتون کابل به رحمت حق پیوسته است.

پوهاند دیپلوم انجنیر سید بهادر اکبر میر، در راه خدمت‌گذاری به جامعه اکادمیک کشور و تربیه نسل جوان تلاش‌ها و زحمات بی شایبه را انجام داده‌است.هیئت رهبری پوهنتون کابل، استادان، منسوبین و محصلین این نهاد علمی با ابراز تسلیت و غم‌شریکی به خانواده و دوستان مرحومی، درگذشت این استاد محترم را یک ضایعه بزرگ به جامعه علمی و اکادمیک کشور و به ویژه برای پوهنتون کابل دانسته و از درگاه اقدس الهی برای مرحومی مغفرت و برای بازمانده‌گان‌اش صبر جمیل استدعا می‌نماید.

روح استاد شاد و یادش گرامی باد.

Pictures album of the courtyard of Kabul University after a gentle and beautiful rain

Academic and research conference entitled "Study and Management of Afghanistan Water" to welcome the opening of Kamal Khan Dam

The National Seedlings Campaign at Kabul University Campus

Inauguration of the new building of Faculty of Public Policy and Mathematics of Kabul University

The Sympathy Video of the Silk Road Universities Students with their Friends at Kabul University

More events

Mon, Dec 05 2022 9:35 AM

انا لله و انا الیه راجعون

با تأسف و تاثر عمیق اطلاع حاصل نمودیم که محترم‌ پوهاند دکتور عبدالقدوس راجي، استاد پوهنځی شرعیات پوهنتون کابل به رحمت حق پیوسته است.

پوهاند دکتور عبدالقدوس . . .

Wed, Sep 28 2022 3:48 PM

انا لله و انا الیه راجعون

با تأسف و تاثر عمیق اطلاع حاصل نمودیم که محترم‌ الحاج پوهاند دیپلوم انجنیر سید بهادر اکبر میر، استاد دیپارتمنت جیولوجی پوهنځی زمین شناسی پوهنتون کابل به رحمت . . .

Sun, Oct 18 2020 10:57 AM Kabul University

A Holly Quran Recitation Ceremony was held at Kabul University on the occasion of the death of the late Dr. Alefshah Zadran

Quran Recitation Ceremony and commemoration for the death of the late Dr. AleFashah Zadran, professor of Kabul University at the Faculty of Social Sciences, on Wednesday, 14th Oct . . .