رسالت كتابخانه مرکزی پوهنتون کابل

كتابخانه مرکزی پوهنتون کابل همواره درصدد آنست تا بين پروگرام هاي تحقيقي وآموزشي برنامه هاي تحقيقي پوهنتون هماهنگي برقرار سازد و به اين منظور با مراكز علمي، اجتماعي عرفاني ونشراتي ملي وبين المللي ارتباط وتماس هاي دايمي داشته باشد. قابل يادآوريست كه هركتابخانه درمطابقت به اهداف مؤسسه مقررات خاص خود را دارا ميباشد و رعايت‌ آن ازجانب هركتابدار و استفاده كننده از كتابخانه ضروري پنداشته ميشود.

1. تشویق مراجعین کتابخانه
  2. ارزیابی ضرورتهای معلوماتی
  3. مسئولیت انتخاب منابع کتابخانه
  4. اصول و معیارهای انتخاب منابع