رئیس و تعدادی از مسئولان و استادان پوهنتون کابل در مراسم خاکسپاری شهید دکتور محمد ایاز نیازی اشتراک نمودند

پوهاند دکتور محمد عثمان بابری رئیس پوهنتون کابل، پوهندوی فيصل امین معاون امور محصلان، پوهنمل حفیظ الله حفيظ رئیس پوهنځی شرعیات و تعدادی از اساتید و کارمندان پوهنځی شرعیات و پوهنتون کابل جهت ادای نماز جنازه و اتحاف د‌ُعا در مراسم نماز جنازه مرحوم دوکتور محمد ایاز نیازی، استاد پوهنتون کابل، خطیب و امام مسجد جامع وزیر محمد اکبرخان امروز پنجشنبه مورخ ۱۵ جوزا سال جاری اشتراک ورزیدند.

شهید پوهندوی دکتور محمد ایاز نیازی عالم دینی برجسته کشور و یکی از استادان دانشمند و نخبه ی پوهنځی شرعیات پوهنتون کابل بود که شامگاه روز سه شنبه مورخ ۱۳ جوزا سال جاری، با انفجار یک ماین جاسازی شده در مسجد وزیر محمد اکبرخان، جان به حق سپرده و جام شهادت نوشید.

"انا لله و انا الیه راجعون"
روحش شاد و یادش گرامی باد!