فراغت ۵۷ دانشجو از مرکز تکنالوژی معلوماتی پوهنتون کابل

۵۷ دانشجو (۳۱ محصل و ۲۶ تن کارمندان پوهنتون کابل) بعد از ۸ ماه آموزش علوم کامپیوتری تحت عناوین «Faculty Admin Course» و «Office Package» در مرکز تکنالوژی معلوماتی پوهنتون کابل (ITCK)  طی یک محفل به روز دوشنبه مؤرخ ۲۳ جدی سال جاری اسناد فراغت شان را بدست آوردند.

پوهنمل حمیدالله فاروقی رئیس پوهنتون کابل و وزیرمشاور رئیس جمهور در امور تحصیلات عالی در این برنامه که با حضور معاونان امور مالی و اداری و امور محصلان پوهنتون کابل، آمر و کارمندان و استادان بخش تکنالوژی معلوماتی و کارمندان و محصلان دانش آموخته‌ی این برنامه در تالار آمریت تکنالوژی معلوماتی این پوهنتون برگزار گردیده بود سخنرانی نموده ضمن قدردانی از استادان مربوطه و آمریت تکنالوژی معلوماتی بخاطر ایجاد چنین برنامه‌ها فراغت این دانشجویان را برای آنان، خانواده‌های آنان و پوهنتون کابل مبارک عرض نمود. آقای فاروقی با اشاره به آمار بیکاری در افغانستان و سایر کشورهای رو به توسعه گفت، امروزه از اثر پیشرفت تخصص در سطح جهانی مسأله کاریابی و اشتغال نه تنها در افغانستان بلکه در تمام کشورها شدیداً رقابتی بوده و دروازه‌های کار بروی کسانی باز است که مجهز با علوم معاصر بویژه علوم تکنالوژیکی و دارای مهارت‌های تخصصی بالا باشند. لذا این جوانان را یکی از امیدهای بزرگ برای آبادی آینده کشور دانسته و با مبارک خواندن این دستآور آنان اظهار امیدواری نمود که ایشان بتوانند با استفاده از اندوخته‌های علمی شان در این دوره‌ی آموزشی مصدر خدمت برای خود، خانواده و کشور و نیز پوهنتون کابل واقع گردند.

سپس، مهرالله مهر آمر مرکز تکنالوژی معلوماتی پوهنتون کابل به ایراد سخن پرداخته ضمن خرسندی از ختم موفقانه‌ی این دوره آموزشی مفید و مؤثر و همچنان مروری بر کارکردهای چندین ساله‌ی آن، به سلسله‌ای از چالش‌های فراروی این اداره غرض رشد سریع‌تر نهاد علمی پوهنتون کابل در عرصه تکنالوژی پرداخته ضمن سپاسگزاری از حمایت‌های رهبری پوهنتون و از رئیس و هیأت رهبری این نهاد خواست تا در این زمینه‌ توجه بیشتر نموده و آنان را در بروزسازی سیستم‌های کامپیوتری و استفاده از علوم تکنالوژیکی در بخش‌های اداری پوهنتون کابل همکاری نمایند.

در این دوره ۳۱ محصل برحال پوهنتون کابل غرض همکاری آنان در بخش‌های تکنالوژیکی پوهنځی‌ها و ادارات این پوهنتون از ماه حمل سال جاری تا کنون به مدت ۸ ماه به آموزش برنامه‌هایی چون: ترمیم سخت افزار کامپیوتر، سیستم عامل ویندوز، سیستم شبکه، سیستم عامل لینکس/Linux  و... همچنان ۲۶ تن از کارمندان اداری این پوهنتون از ماه میزان سال جاری تاکنون به مدت ۴ ماه برنامه‌های آفیس/Office که کاربرد آن بیشتر در بخش‌های اداری می‌باشند را فراگرفته اند.

این محفل با اهدای تصدیق‌نامه‌های فراغت توسط رئیس، معاون مالی و اداری و امور محصلان به این ۵۷ تن فارغان این دوره به ساعت ۴ عصر همین روز خاتمه یافت.