محفل فراغت شصت‌ و چهارمین دور محصلان پوهنځی شرعیات پوهنتون کابل

پوهنځی شرعیات پوهنتون کابل بعنوان یکی از پوهنځی‏های اساسی و شامخ در چارچوب این پوهنتون، محفل شصت و چهارمین دور فراغت محصلان دورۀ لیسانس خویش را به روز دو شنبه مؤرخ 24 سنبله سال جاری،  با حضور جلالتمآب محترم پوهنمل حمیدالله فاروقی رئیس پوهنتون کابل و وزیر مشاور رئیس جمهور در امور تحصیلات عالی، رئیس و استادان پوهنځی شرعیات، فارغین و خانواده‌های آنان در تالار کنفرانس‏های آن پوهنځی برگزار نمود.

محترم  پوهنمل حمیدالله فاروقی رئیس پوهنتون کابل و وزیرمشاور رئیس جمهور در امور تحصیلات عالی، حضور و تشریف‏آوری اشتراک کنندگان را خیرمقدم گفته،  ابراز خرسندی نمود که  در این  برنامه پُراهمیت و معنوی پوهنځی شرعیات( شصت و چهارمین دور فراغت مجموعۀ  از متخصصان و سرمایه‌های معنوی) حضور دارند.

آقای فاروقی تطبیق عادلانۀ قانون و تأمین عدالت در جامعه را یگانه راه‎گشای معضل فعلی کشور یاد کرده از فارغین خواست تا با تعهد کُلی و توانائی های بلند علمی شان نقش مهمی را در بهبود امور قانونی و قضائی کشور انجام داده و فرصت های خوب را به مردم و جامعه مهیا سازند. رئیس پوهنتون کابل فراغت این دور از محصلان پوهنحی شرعیات را تبریک گفته، از  تلاش‌‌های فراوان و زحمات خستگی ناپذیر استادان و مسئولان پوهنځی شرعیات در قسمت ارتقای ظرفیت و ارائه خدمات تحصیلی برای  محصلان ابراز تشکر و قدردانی نمودند.

در اخیر محترم فاروقی، محصلان فارغ شده را به کسب مدارج بالای تحصیلی تشویق نموده، از ایجاد و  فراهم سازی زمینه‌های تحصیلی ماستری و دکتور برای آنان خبردادند.

سپس، محترم پوهنمل حفیظ الله حفیظ رئیس پوهنځی شرعیات نیز فراغت این محصلین را مبارک عرض نموده گفت، پوهنځی شرعیات از سال ۱۳۳۰ بدینسو در بخش‌های گوناگون علوم دینی در چارچوب این پوهنتون فعالیت داشته و  از ظرفیت های فوق العادۀ در سایر بخش های تحصیلی و فرهنگی نیز برخورداراست. لذا همچنانی که در اسلام به کسب علم برای زن و مرد توصیه گردیده، امیدوار است فارغین این پوهنځی تحصیلات شان را متوقف نکرده و از اقیانوس بزرگ علم و دانش، بالخصوص در حوزه دین و معنویت بهره‌های بیشتر ببرند.

محترم پوهنمل محمد معروف، محترم دکتر نصرت الله نافع و محترم تورن عبدالقسیم از سخنرانان دیگر برنامه بودند که هرکدام باالنوبت در ارتباط به این محفل سخنان گُهرباری را ایراد فرموده و فراغت محصلان را تبریک عرض نمودند.

محفل فراغت محصلان یاد شده با اهدای تصدیق‌نامه‌های فراغت و دعاعیۀ خیر در کشور خاتمه یافت.