تدویر کارگاه آموزشی اساسات دیموگرافی در پوهنتون کابل

کورس آموزشی یک هفته‎ای پیرامون اساسات دیموگرافی برای کارمندان پوهنتون کابل وسایر ادارات کشور برگزار شد. این برنامۀ آموزشی با همکاری مالی و تخنیکی سازمان صندوق جمعیت ملل متحد «UNFPA» در هماهنگی با پوهنتون  تدویر یافت است.  محفل افتتاحیۀ آن روز یکشنبه مؤرخ «6»  اسد سال روان، با حضور و اشتراک جلالتمآب محترم پوهنمل حمیدالله فاروقی رییس پوهنتون کابل  و وزیر مشاور رییس جمهور در امور تحصیلات عالی، محترم پوهنیار امیرحمزه اسلمی سرپرست ریاست پوهنځی اقتصاد، نمایندگان نهادهای گوناگون ملی و بین المللی و استادان پوهنحی اقتصاد در تالار آن پوهنحی ترتیب یافته بود.

در آغاز برنامه رییس پوهنحی اقتصاد این پوهنتون حضور و تشریف‎آوری  اشتراک کنندگان برنامه را خیرمقدم گفته و از همکاری‎های همیشگی ریاست پوهنتون کابل و دفتر UNFPA در تدویر اینگونه برنامه ها تشکری نمودند.

سپس، محترم پوهنمل حمیدالله فاروقی رئیس پوهنتون کابل و وزیر مشاور رئیس جمهور در امور تحصیلات عالی نیز حضور اشتراک کنندگان برنامه را خوش‎آمدید گفته، ضمن صحبت پیرامون اهمیت تدویر این برنامه‏ها، ترتیب و برگزاری اینگونه کارگاه‏های آموزشی را در جهت رشد و ارتقای ظرفیت کاری کارمندان دولت مفید و با اهمیت یاد نمودند. محترم فاروقی آمار و احصائیه را در اتخاذ تصامیم مؤثر و جامع در سطوح خُرد و بزرگ چه در سطح دولت‏ها و چه هم در سطح افراد مهم دانسته و آنرا خارج از چارچوب دولت‎ها و حکومت‎ها،  بخاطر فعال شدن بخش‏های خصوصی و حتی برای افراد جامعه نیز مهم، مفید و ضروری خواندند.

آقای فاروقی در ادامه اشاره نمود که با تأسف در افغانستان مشکلات در حساب و دقیق سازی نفوس از طریق سرشماری‏های منظم و معیاری وجود دارد که هراز گاهی باعث بروز چالش‏های جدی شده است، لذا برگزاری این کارگاه آموزشی و تلاش برای رشد و ارتقای ظرفیت در میان کارمندان بخش دیموگرافی در کشور مهم می‎باشد.  در اخیر موصوف از اشتراک کنندگان این برنامه خواست تا توجه و دقت لازم درجهت فراگیری مباحث و مطالب این کارگاه ارزشمند را داشته باشند تا بعد از ختم این دورۀ پنج روزه بتوانند در عرصه امورات مربوط به دیموگرافی در ادارات مربوطه شان مصدر خدمت واقع شده و نیازمندی ها را در این عرصه تا حد ممکن رفع سازند.

لازم به ذکر است که این کورس آموزشی با ابتکار و پیشنهاد پوهنځی اقتصاد پوهنتون کابل و با همکاری مالی و تخنیکی سازمان صندوق جمعیت ملل متحد «UNFPA» در این پوهنځی برگزار گردیده است و برای پنج روز ادامه خواهد داشت.